Nyhedsbrev juni 2020

Nyhedsbrev Lodbjerg Hede Grundejerforening juni 2020

Kære alle

  1. Indkaldelse til Generalforsamling 2020

 

Generalforsamling 2020 gennemføres som oprindeligt planlagt lørdag d. 8. august kl. 9.30 i Holmsland Idræts- og Kulturcenter. Netop denne dag hæves forsamlingsforbuddet formodentlig til 200 mennesker, så det gør det muligt at gennemføre generalforsamlingen. Dog skal vi tage vores Corona-forholdsregler vedr. afstand, håndsprit og hygiejne omkring maden.

Af hensyn til kaffen kl. 9.30 be’r vi om tilmelding på mail til Elsebeth Esmarch:  elsebeth.borg.esmarch@gmail.com senest d. 31. juli ’20. Der vil blive indkaldt jf. vedtægterne.

 

Der er i år 3 bestyrelsesmedlemmer på valg, vi er derfor meget interesseret i at høre om nogle af jer har lyst til at indgå i bestyrelsen; kontakt venligst Elsebeth Esmarch

mob. 30255072 og hør nærmere om opgaverne.

Efter generalforsamlingen vil Ringkøbing-Skjern forsyning fortælle om den kommende kloakering i 2021 og 2022.

Samtidig vil der være kloakmestre fra området til stede, således der vil være mulighed for at høre til tilbud og priser ang. gravning på egen grund.

 

  1. Arbejdsdag

 

Bestyrelsen har besluttet at gennemføre en arbejdsdag i oktober 2020. Det bliver lørdag d. 10. okt.

Vi mødes på legepladsen ved Birkealle kl. 9.00 og starter med rundstykker. Medbring passende redskaber. Listen over opgaver er ved at udforme sig, bl.a. skal der såes markblomster på det nye areal ved Tove’s Andedam. Har I forslag til opgaver, så meld gerne ind til bestyrelsen.

 

  1. Sct. Hans

Som det ser ud i øjeblikket, bliver vi nødt til at aflyse Sct. Hans aften i Røjklit Havn i år. Det ikke være muligt at gennemføre det under vilkår, der lever op til myndighedernes anbefalinger.

Venlig hilsen

Bestyrelsen Lodbjerg Hede Grundejerforening